Een nieuw gezicht bij Daan Computerservice

Graag willen wij een nieuwe collega aan je voorstellen: Robert de Jongh. Sommigen van jullie hebben Robert al aan de telefoon gehad of gezien.

Hij zal zich richten op de werkzaamheden in de ICT, telefonie en internet.
Zowel de realisatie van projecten en voor hulp op de supportafdeling.

Robert de Jongh

Mijn naam is Robert de Jongh en ben 29 jaar. Sinds half september ben ik begonnen bij Daan Computerservice. In 2014 heb ik mijn opleiding ICT afgerond en ben daar een tijd werkzaam in geweest, daarna heb ik een hbo-studie 2de graads docent Engels doorlopen. Na het afronden van mijn hbo-studie ben ik een tijdje in de horeca beland. Een paar jaar later kwam ik er toch achter dat ik erg graag terug de ICT in wilde.

Nog meer over mij!

Oorspronkelijk kom ik uit “Dushi Kòrsou” (lees Curaçao) maar ben tot mijn 16de opgegroeid in Bonaire. Naast mijn schoolleven ging ik iedere dag naar het strand en bracht ik tijd door met familie en vrienden. Kortom, opgroeien in een rustige buurt die voornamelijk uit familie bestond had veel positieve aspecten in mijn dagelijks leven, zoals het belang van sociale contacten met anderen leggen. Dus, kletsen vind ik harstikke gezellig!

In 2010 ben ik teruggegaan naar Curaçao voor een vervolgopleiding (ICT). Nu, 12 jaar later, heb ik besloten dat het tijd is om verder te gaan met een nieuwe uitdaging. Ik heb mijn koffers gepakt en ben naar Nederland gevlogen om mijn nieuwe uitdaging aan te gaan bij Daan Computerservice. Naast mijn werk, geniet ik van wandelingen in de stad en natuur. Ook vind je mij regelmatig in de sportschool en kijk ik documentaires, series en lees ik graag boeken.
Mocht je nog vragen hebben of meer willen weten dan hoor ik het graag.

Ik ben te bereiken via het algemene nummer 0164-72 66 60 of via mijn directe nummer op 0164- 72 66 63 of op robert@daancomputers.nl

Tot snel!