Betalen & Verzenden

Jouw webshop als online business. Wij denken actief met je mee en regelen alle praktische zaken.

Wij denken met je mee over praktische zaken

Een webshop gaat verder dan alleen een online e-commerce platform. Daan Computers denkt met je mee over belangrijke en praktische zaken zoals het hoe klanten online betalen en hoe jij het beste je producten kan verzenden. Samen met jou integreren wij de beste optie voor jou waardoor je bedrijfsvoering soepel verloopt. Hierdoor groeit jouw online succes, krijg je minder vragen via de klantenservice en meer omzet.

Er komt veel kijken bij het starten van een webshop

Er zijn een hoop thema’s die wij samen met jou regelen voor je aan de slag kan. Denk bijvoorbeeld aan logistiek, betalingen, keurmerken, klantenservice, Nederlandse en Europese richtlijnen, marketing en productinventarisatie. Wij adviseren en begeleiden je graag bij het inrichten van jouw webshop.

Gemakkelijk en veilig betalen binnen jouw webshop

De meeste online bezoekers haken af bij het afrekenproces of het winkelmandje. Daarom is het erg belangrijk om het volledige bestel- en betaalproces en online winkelervaring op orde te hebben.

Meer dan 70% van de mensen bestelt dagelijks online goederen. Hierdoor zijn verwachtingen hoog en zijn we vele betalingsmogelijkheden gewend. Door jouw webshop te koppelen aan Mollie zorgen wij ervoor dat betalen binnen jouw webshop enorm gemakkelijk is.

Hoe komt mijn product snel en veilig bij de klant?

Wanneer er een bestelling binnen komt moet je aan de slag. Hoe zorg je ervoor dat je product ook daadwerkelijk snel en veilig bij de klant komt? Wij kiezen samen met jou de juiste pakketdistributeur die bij jou past. Heb je er meerdere nodig? Dan is dit geen enkel probleem. We bepalen samen wanneer je wilt dat het pakket binnen is en hoe het zit met verzendkosten. Kortom, door middel van onze slimme tools zorgen wij ervoor dat het verzenden van jouw producten snel en gemakkelijk wordt.

Andere diensten van Daan Computerservice

WooCommerde is samen met WordPress de basis van jouw webshop.

Een simpel te gebruiken reserveringsysteem voor hotels, restaurants, vergaderruimtes, praktijken, kappers en meer.

Wij bouwen jouw website, zorgen voor onderhoud, denken met je mee, zorgen voor een hosting en goed doordacht webdesign.