Tijdelijke internetverbinding2024-01-29T11:25:58+02:00

Tijdelijke internetverbinding

Tijdelijke internetverbinding

Tijdelijk snel en flexibel internet in Nederland. Gemakkelijk geregeld.
Via mobiele data en/of satelliet. Beschikbaar voor korte of lange periodes, ongeacht de locatie en onbeperkt data.

Daan Computerservice biedt altijd betrouwbaar zakelijk internet, zelfs op locaties waar geen glasvezel beschikbaar is of waar geen internetkabel kan worden gelegd.

Of het nu gaat om een tijdelijke verhuizing of een kortdurend project, onze flexibele 4G en satelliet internet-oplossingen zorgen ervoor dat ondernemers en bedrijven altijd toegang hebben tot goed internet. Ongeacht de periode en hoeveelheid data.

 • Onbeperkt data
 • Flexibele periodes
 • 4G Back-up verbinding

 • Internet via de satelliet
 • Snel geïnstalleerd

Tijdelijk internet via Daan Computerservice

Tegenwoordig is goede internetverbinding niet meer weg te denken, vooral voor bedrijven is dit van cruciaal belang. Hoewel het vanzelfsprekend lijkt dat elk bedrijf beschikt over een goede internetverbinding, is dit helaas niet altijd het geval. Er zijn talloze voorbeelden te noemen:

 • zoals het wachten op de aansluiting van een kabel
 • afgelegen bedrijventerreinen en buitengebieden
 • bouwplaatsen
 • wisselende werklocaties
 • tijdelijke huisvesting voor expats en andere arbeiders
 • pop-up evenementen zoals festivals
 • locaties waar alleen mobiel internet beschikbaar is en waar men niet afhankelijk wil zijn van deze verbinding
 • en nog veel meer…

Bij Daan Computerservice begrijpen we deze uitdagingen en daarom zijn wij een van de weinige aanbieders die bedrijven, ondernemers en organisaties kunnen voorzien van een goede en flexibele internetverbinding via 4G en satelliet.

Tijdelijk internet voorzien wij via Temp Connect, onderdeel van Daan Computerservice.

Een Back-up verbinding

Om altijd zeker te zijn van een goed functionerende internetverbinding is het mogelijk om bij ons meerdere verbindingen tegelijk aan te vragen. Mocht de hoofdverbinding wegvallen zal er direct worden overgeschakeld op de back-up verbinding. De back-up verbinding wordt meestal gefaciliteerd door een xDSL, coax of 4G.

Internetaansluitingen voor vastgoedbeheerders

Voor iedere aansluiting een losse factuur? Bij ons niet. Speciaal voor vastgoedbeheerders hebben wij onze facturatie zo ingericht dat je slecht eenmaal per maand een overzichtelijke factuur krijgt met daarop alle aansluitingen. Ook als de internetaansluitingen van verschillende leveranciers komen. Zo heb je altijd overzicht in de lopende verbindingen en kun je deze gemakkelijk doorbelasten aan jouw huurder.

Veel gestelde vragen over zakelijke internetverbindingen

Hoe gaat de overstap in zijn werk?2022-02-05T15:17:31+02:00

Voorafgaand aan de overstap nemen wij contact op met de huidige provider om er zeker van te zijn dat de verbinding contractvrij is. Is dit het geval, dan maken wij parallel aan de huidige verbinding de nieuwe verbinding gereed. Als alles klaar staat activeren wij de nieuwe verbinding en zeggen wij de oude verbinding op. Indien gewenst houden we een overlap van een maand aan.

Wat gebeurt er als ik een storing heb?2022-02-05T15:18:55+02:00

Wij doen er alles aan om een storing te voorkomen. Mocht het toch gebeuren dat er een storing op het netwerk van de provider is, blijven wij jouw aanspreekpunt. Wij gaan zo snel mogelijk aan de slag om jouw internetverbinding weer online te krijgen. Mocht er direct een internetverbinding vereist zijn hebben wij daar ook oplossingen voor in de vorm van 4G-noodpakketten.

Verzorgen jullie ook back-up verbindingen?2022-01-21T14:05:41+02:00

Ja, dat doen we. Wij kunnen een back-up verbinding (ook wel fail-over verbinding genoemd) leveren over xDSL, Coax en 4G.

Waarom zou ik mijn internetverbinding afsluiten bij Daan Computerservice?2022-02-05T15:20:28+02:00

Wij leveren verbindingen van de hoogste kwaliteit van landelijke providers, waarbij wij jouw aanspraakpunt zijn. Door de verbinding proactief te bewaken kun jij optimaal gebruik maken van jouw internetverbinding.

Andere diensten van Daan Computerservice

Met Microsoft 365 kunnen jij en jouw medewerkers overal werken, altijd en op elk apparaat.

Het is essentieel om een snelle, stabiele en veilige Wi-Fi verbinding te hebben voor de dagelijkse werkzaamheden.

Met de zakelijke telefonieoplossing van Clearvox heb je meer dan enkel een zakelijke telefonieoplossing.

Ga naar de bovenkant