Websites2023-06-05T12:47:38+02:00

Website laten maken

Wij bouwen jouw professionele website, maken een goed doordacht webdesign, ontzorgen en denken met je mee. Benieuwd waarom wij de perfecte partner zijn voor jouw bedrijf of organisatie? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Maatwerk

Je doelgroep staat voorop.

Maatwerk

Jouw nieuwe website gaat aansluiten op de doelgroep van je (potentiële) klanten. Dit doen we door maatwerk websites te maken.

Conversie stimulerend

Een design dat werkt.

Je doel behalen

Jouw website wordt ontwikkeld met focus op rendement.

Goed scoren in Google

Jouw nieuwe website hoog in Google.

SEO en online marketing

Wij zorgen ervoor dat de basis van jouw nieuwe website SEO geoptimaliseerd is waardoor hij snel hoog komt te staan in zoekmachines.

Een nieuwe website laten maken, hoe gaat dat?

Een goede website is tegenwoordig meer dan je online visitekaartje. De website is de eerste indruk waar nieuwe potentiële klanten je beoordelen. Een professionele website is dus onmisbaar. Wat is volgens ons een goede website? Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons op nummer 1. Daarnaast is het belangrijk dat jouw verhaal verteld wordt en dat bezoekers nieuwe klanten worden. Is het tijd voor een nieuwe website? Kom met ons sparren en weet snel wanneer jouw nieuwe website live staat.

Wij bouwen je website in WordPress. WordPress is een CMS (Content Management System). WordPress is dus de basis van jouw nieuwe website.
In de afgelopen 7 jaar hebben wij veel expertise ontwikkeld rondom WordPress. Dit zorgt ervoor dat wij niet vaak voor verrassingen staan.

Wij kiezen voor WordPress omdat dit het grootste CMS is van de wereld. In combinatie met onze expertise wil dit dus zeggen dat er geen beperkingen zijn.

WordPress websites kennen eigenlijk geen limieten. Er zijn ongekend veel mogelijkheden. Zo is het zoekmachine vriendelijk, responsive mobiele websites, hoge performance, gebruik op ieder apparaat, hoge veiligheid, krachtig mediabeheer, eenvoudig en toegankelijk.

Een professionele website laten maken

Wij bouwen een compleet nieuwe professionele website voor je. Of kan je huidige website een stevige upgrade gebruiken? Wij staan voor je klaar. Wij zijn ervaren en specialistisch en helpen je graag met het realiseren van een website die volledig aan je wensen voldoet. Of je nou al een beeld van wat je online wilt hebben of nog compleet blanco bent.

Wij gaan graag in gesprek om samen te sparren. Het streven is het gezamenlijke doel behalen, namelijk een website waar jij en natuurlijk wij trots op kunnen zijn.

Jouw website wordt ontwikkeld met focus op rendement. Of het om een webshop gaat waar omzet belangrijk is of een website waar jij je business online bekend maakt. Op de achtergrond zijn wij altijd bezig jouw conversie in de gaten te houden. Wij denken met jou mee en komen met ideeën.

Wij bouwen websites met enorm veel passie. Benieuwd wanneer jouw nieuwe website of webshop live kan staan? Neem gerust contact met ons op.

Lees meer over onze mogelijkheden betreft het bouwen van jouw website.

Veel gestelde vragen over het laten maken van een website.

Wat zijn de kosten voor een website laten maken?2023-02-09T16:26:08+02:00

De kosten van het laten maken van een website is afhankelijk van je wensen en budget. Voor de meeste ondernemers die een standaard website willen is een budget van €999 tot €1.500 de passende keuze. Ondernemers die meer willen dan een standaard website komen in aanmerking voor een website op maat. Dit geld ook voor ondernemers die op zoek zijn naar een webshop. Na een persoonlijk kennismakingsgesprek ontvang je offerte op maat.

Hoelang duurt het om een website te laten maken?2023-02-09T15:18:12+02:00

Uit ervaring duurt het ongeveer 3 tot 6 weken om een nieuwe website door ons te laten maken. In het kennismakingsgesprek kijken wij naar je wensen en kunnen wij al een duidelijke planning maken. Hou er wel rekening mee dat het traject samen doorlopen wordt. Jouw medewerking is dus van belang. Heb je een website met spoed nodig? Neem dan direct contact met ons op zodat we gezamenlijk kunnen kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Wie schrijft de tekst voor de website?2023-02-09T15:25:50+02:00

Jij bent de gene die alle teksten aanlevert voor de nieuwe website. Uiteindelijk ben jij de expert van je bedrijf of organisatie. Natuurlijk bieden wij hulp. Binnen ons team hebben wij een tekstschrijver die je kan helpen met het opschonen of schrijven van originele en leuke teksten.

Kan ik zelf teksten aanpassen of toevoegen aan mijn website?2023-02-09T15:29:11+02:00

Ja! Al onze websites zijn toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Je kan dus zelf de teksten en afbeeldingen aanpassen. Natuurlijk staan wij klaar om te helpen. Ook willen wij ook de aanpassingen voor je doen.

Kunnen jullie zorgen dat mijn website hoger komt in Google?2023-02-09T15:40:53+02:00

Ja, wij kunnen je website hoger laten scoren in Google en andere zoekmachines. Hiervoor bieden wij SEO optimalisatie aan. Dit wilt zeggen dat wij Google helpen jouw website te vinden. Wanneer de basis goed is kunnen we een stapje verder gaan door maandelijks aan de slag te gaan om je website beter vindbaar te maken.

Doen jullie ook aan snelheid optimalisatie?2023-02-09T15:44:02+02:00

Ja, alle websites die wij leveren zijn snel en blijven snel. Heb je een website die niet door ons gebouwd is en die langzaam is? Twijfel niet en neem contact met ons op, dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Lees hier meer over onze hosting.

Is mijn website ook geoptimaliseerd voor mobiel en tablet?2023-02-09T15:46:08+02:00

Jazeker, we optimaliseren al onze websites en webshops voor elk schermformaat. Sterker nog, dit is voor ons vanzelfsprekend. Uit ervaring blijkt dat meer dan de helft van de website bezoekers mobiele gebruikers zijn.

Bieden jullie een websitehosting en een domeinnaam aan?2023-02-09T15:53:11+02:00

Ja, wij bieden websitehosting en domeinnamen aan. Ook als je de website niet door ons heeft laten maken of wilt laten maken. Ook enkel een domeinnaam laten registreren kan. Onze hosting is in samenwerking met de nummer 1 speler van Nederland. Wat is hier fijn aan? Jouw website, applicatie of webshop is altijd op een Nederlandse server gehost op verschillende locaties. Wij zorgen ervoor dat jouw website, applicatie of webshop 24/7 in de gaten wordt gemonitord. Door meerdere male per dag back-ups te draaien hoef jij je nooit zorgen te maken. Bij ons is jouw website altijd snel, up-to-date en online.

Over Daan Computerservice2023-02-09T15:54:46+02:00

Wij zijn Daan Computerservice. Een digitale partner die iedere dag vol passie het verschil wilt maken. Wij zijn jong, ambitieus, gefocust op resultaat en erg gezellig. Voor alle IT-vraagstukken één aanspreekpunt. Naar welke oplossing ben jij op zoek?

Als jouw partner voorzien we jou van ICT ondersteuning – Microsoft 365 – VoIP Telefonie – Internet – Websites – Reserveringsystemen en Webshops. Kortom; wij zetten jouw onderneming online op de kaart, helpen je aan het moderne werken en zorgen samen voor groei.
Elke dag werken wij met plezier en denken wij mee met onze klanten. Ons doel is bedrijven laten groeien. Wij zijn jouw vaste partner op het gebied van Zakelijke IT, internet, VoIP telefonie, websites & E-commerce. Neem hieronder een kijkje hoe wij werken. Onze deur staat altijd open. Kom gerust langs voor een kop koffie ☕ of op onze vrijdagmiddag borrel 🍺.

Andere diensten van Daan Computerservice

Een goed functionerende internetverbinding en essentieel voor je ICT-infrastructuur.

Met de zakelijke telefonieoplossing van Clearvox heb je meer dan enkel een zakelijke telefonieoplossing.

Met Microsoft 365 kunnen jij en jouw medewerkers overal werken, altijd en op elk apparaat.

Ga naar de bovenkant