Webdesign

Bij ons laat je een webdesign op maat maken. Wij maken een webdesign dat is doordacht, functioneel en conversie stimulerend is.

De websitebezoeker komt bij jou terecht met een reden. Hij of zij is ergens naar op zoek en wij moeten er voor zorgen dat de bezoeker dit zo snel mogelijk vindt. Er ontstaat samen met jou een blauwdruk van de website. Hieraan hangen wij het design, opbouw en indeling van jouw nieuwe website.

Een focus op mobiel

Mobiel is de koploper van het meest gebruikte online device. Het is dus van cruciaal belang dat de mobiele versie van de website functioneert. Het is dus geen uitzondering dat er bij het bepalen van het design als eerste bij de mobiele versie begonnen wordt.

Een doordacht webdesign

Een goede eerste indruk is erg belangrijk. Een goed webdesign is meer. Een blijvende indruk is wanneer het webdesign ook nog eens functioneel is en een bijdrage levert aan jouw bedrijf, de doelen en je bezoekers. Heb je al een design in gedachten? Heel goed, wij denken daarnaast met je mee en komen met ideeën. Samen sta je sterker.

Een functioneel webdesign

Niet alleen mooi maar ook functioneel. Met ons uitgebreide testpanel van ruim 20 verschillende mensen testen wij iedere website uitbundig. Is het voor de bezoeker gemakkelijk de flow van de website vinden en resulteert dit in conversie of lead?

Conversie stimulerend

Het is van groot belang een volledig geoptimaliseerde website te hebben om tot conversie te leiden. Samen met jou gaan wij bepalen wat de doelen zijn. Door ons te verdiepen in de markt en het product volledig te begrijpen leveren wij de bezoeker gezamenlijk een optimale gebruikerservaring.

Andere diensten van Daan Computerservice

Een goed functionerende internetverbinding en essentieel voor je ICT-infrastructuur.

Het essentieel om een snelle, stabiele en veilige Wi-Fi verbinding te hebben voor de dagelijkse werkzaamheden.

Met de zakelijke telefonieoplossing van Clearvox heb je meer dan enkel een zakelijke telefonieoplossing.