Wifi aanleg

In iedere sector is het essentieel om een snelle, stabiele en veilige wifi-verbinding te hebben voor de dagelijkse werkzaamheden.

Een wifi-verbinding laten aanleggen door Daan Computerservice op jouw kantoor, horeca zaak of thuis.

Hoe afhankelijk is jouw bedrijf van wifi? Ieder bedrijf heeft er mee te maken. In iedere sector is het essentieel om een snelle, stabiele en veilige wifi-verbinding te hebben voor de dagelijkse werkzaamheden. Maar een wifi netwerk aanleggen en de installatie daarvan is een vak apart. Sinds 2010 is Daan Computerservice al gespecialiseerd in het realiseren van wifi netwerken.

Wifi op kantoor

Een goed werkend wifi netwerk in jouw bedrijfspand is cruciaal voor ieder bedrijf. De installatie moet goed zijn om ergernissen van collega’s of klanten te voorkomen. Om voor iedere Wi-Fi aanleg de juiste afweging te maken, komen wij vooraf een meting doen om te bepalen wat voor jouw bedrijfsruimte de beste oplossing is.

Wifi in de horeca

Voor hotels, restaurants en cafés is wifi tegenwoordig een must. Bezoekers kunnen vooraf al zien of er een wifi-verbinding aanwezig is en aan de hand van de recensies lezen of het een goede of slechte verbinding is. Hotels en restaurants worden steeds vaker ingezet als vergaderruimte of ontmoetingsplek voor bedrijven. Dan moet de internetsnelheid en de wifi-verbinding snel genoeg zijn om in de cloud te kunnen werken. Daarnaast willen vakantiegangers ook gegarandeerd zijn van snelle wifi om hun favoriete serie te kijken of iets te plaatsen op social media. Al deze gebruikers vragen veel van een netwerk. Om ervoor te zorgen dat alle gasten moeiteloos gebruik kunnen maken van de wifi-verbinding komen wij graag langs om te kijken wat wij voor jouw hotel, restaurant of cafe kunnen betekenen.

Wifi voor thuis

Thuiswerken is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Iedereen heeft de afgelopen tijd ook gemerkt hoe afhankelijk je bent geworden van een goede wifi-verbinding thuis. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van wifi aanleg kunnen wij je ook voorzien van een stabiele wifi-verbinding op jouw thuiskantoor of gewoon aan de keukentafel.

Onderhoud van het wifi netwerk

Na de aanleg is het plegen van onderhoud een belangrijk voor een stabiele verbinding. Voorkomen is immers beter dan genezen! Alle wifi punten die wij aansluiten worden 24/7 gemonitord. Hierdoor weten wij op voorhand wanneer er een update beschikbaar is en zullen wij deze, in overleg, op het juiste moment uitvoeren. Tevens zijn wij uw contactpersoon bij eventuele storingen.

Andere diensten van Daan Computerservice

Met Microsoft 365 kunnen jij en jouw medewerkers overal werken, altijd en op elk apparaat.

Een goed functionerende internetverbinding en essentieel voor je ICT-infrastructuur.

Met de zakelijke telefonieoplossing van Clearvox heb je meer dan enkel een zakelijke telefonieoplossing.