Zakelijke internetverbinding2022-11-14T13:15:13+02:00

Zakelijke internetverbinding

Zakelijke internetverbinding

Supersnel en betrouwbaar. Kies uit verschillende snelheden tot 1 Gbit/s via een glasvezelverbinding. Ideaal voor je (thuis)kantoor, MKB-bedrijven en grootzakelijk. Bekijk de voordelen van zakelijke internet via Daan Computerservice.

  • Up- en downloadsnelheden tot 1 Gbit/s
  • 24/7 uitstekende service 

  • 4G Back-up verbinding

  • WiFi voorziening mogelijk
  • Aansluiting van beveiliging en kassasystemen

Een zakelijke internetverbinding via Daan Computerservice

Een goed functionerende internetverbinding is essentieel voor je ICT-infrastructuur. Zonder een betrouwbare internetverbinding zijn ook de diensten die daarover lopen niet optimaal te gebruiken. Er is immers niets zo vervelend als minuten moeten wachten totdat een webpagina geladen is of een haperende telefoonverbinding.

Om de juiste internetverbinding voor jouw onderneming te selecteren houden wij rekening met de gewenste snelheid, de diensten die over de lijn lopen en de locatie van de aansluiting. Omdat wij zowel Fiber (ook wel bekend als glasvezelverbinding) als xDSL, Coax en 4G kunnen aanbieden is er altijd een verbinding die perfect bij jouw onderneming past.

Een Back-up verbinding

Om altijd zeker te zijn van een goed functionerende internetverbinding is het mogelijk om bij ons meerdere verbindingen tegelijk aan te vragen. Mocht de hoofdverbinding wegvallen zal er direct worden overgeschakeld op de back-up verbinding. De back-up verbinding wordt meestal gefaciliteerd door een xDSL, coax of 4G.

Internetaansluitingen voor vastgoedbeheerders

Voor iedere aansluiting een losse factuur? Bij ons niet. Speciaal voor vastgoedbeheerders hebben wij onze facturatie zo ingericht dat je slecht eenmaal per maand een overzichtelijke factuur krijgt met daarop alle aansluitingen. Ook als de internetaansluitingen van verschillende leveranciers komen. Zo heb je altijd overzicht in de lopende verbindingen en kun je deze gemakkelijk doorbelasten aan jouw huurder.

Veel gestelde vragen over zakelijke internetverbindingen

Hoe gaat de overstap in zijn werk?2022-02-05T15:17:31+02:00

Voorafgaand aan de overstap nemen wij contact op met de huidige provider om er zeker van te zijn dat de verbinding contractvrij is. Is dit het geval, dan maken wij parallel aan de huidige verbinding de nieuwe verbinding gereed. Als alles klaar staat activeren wij de nieuwe verbinding en zeggen wij de oude verbinding op. Indien gewenst houden we een overlap van een maand aan.

Wat gebeurt er als ik een storing heb?2022-02-05T15:18:55+02:00

Wij doen er alles aan om een storing te voorkomen. Mocht het toch gebeuren dat er een storing op het netwerk van de provider is, blijven wij jouw aanspreekpunt. Wij gaan zo snel mogelijk aan de slag om jouw internetverbinding weer online te krijgen. Mocht er direct een internetverbinding vereist zijn hebben wij daar ook oplossingen voor in de vorm van 4G-noodpakketten.

Verzorgen jullie ook back-up verbindingen?2022-01-21T14:05:41+02:00

Ja, dat doen we. Wij kunnen een back-up verbinding (ook wel fail-over verbinding genoemd) leveren over xDSL, Coax en 4G.

Waarom zou ik mijn internetverbinding afsluiten bij Daan Computerservice?2022-02-05T15:20:28+02:00

Wij leveren verbindingen van de hoogste kwaliteit van landelijke providers, waarbij wij jouw aanspraakpunt zijn. Door de verbinding proactief te bewaken kun jij optimaal gebruik maken van jouw internetverbinding.

Andere diensten van Daan Computerservice

Met Microsoft 365 kunnen jij en jouw medewerkers overal werken, altijd en op elk apparaat.

Het is essentieel om een snelle, stabiele en veilige Wi-Fi verbinding te hebben voor de dagelijkse werkzaamheden.

Met de zakelijke telefonieoplossing van Clearvox heb je meer dan enkel een zakelijke telefonieoplossing.

Ga naar de bovenkant