Zakelijke telefonie2022-09-08T14:28:01+02:00

Zakelijke telefonie

Als bedrijf is het essentieel dat je bereikbaar bent voor je klanten, gasten en leveranciers. Een goede en stabiele telefonieverbinding is daarom niet weg te denken. Met de zakelijke telefonieoplossing van Clearvox heb je meer dan enkel bellen en gebeld worden.

Altijd en overal telefonisch bereikbaar

Om de bereikbaarheid van jouw organisatie zo maximaal mogelijk te maken, kun je per gebruiker een aantal toestellen koppelen. Als je wordt gebeld gaat de telefoon af op jouw pc of Mac, vaste telefoon en op jouw mobiel via de app. Omdat de telefooncentrale in de cloud staat, kan dit op verschillende locaties in het binnen- en buitenland.

Zakelijke telefonie oplossing in de cloud

Met onze zakelijke telefonie bel je over het internet (ook wel VoIP genoemd) en staat de telefooncentrale in de cloud. Dit heeft als voordeel dat je altijd up-to-date bent en geen eenmalige investering hoeft te doen. Met een zakelijke telefonie oplossing in de cloud kun je het zo complex mogelijk maken als je wilt. Ook kun je gebruik maken van diverse geavanceerde functionaliteiten zoals wachtrijen, wachtmuziek, gespreksopname, doorverbinden en automatische meldingen als je gesloten bent. Dit allemaal voor een vast bedrag per maand en inclusief onbeperkt nationaal of internationaal belverkeer.

Gratis app

Met de gratis app voor iOS en Android ben je overal bereikbaar op het vaste nummer. Daarnaast kan je via de app ook met het vaste nummer uitbellen. Kortom met de zakelijke telefonie oplossing van Clearvox ben je overal bereikbaar. Thuis, op kantoor en onderweg.

Bellen via Microsoft Teams

Met het hybride werken is het bellen vanuit huis essentieel geworden. Naast dat dat met de mobiele app kan, kun je ook bellen en gebeld worden via Microsoft Teams. Met de koppeling van Microsoft Teams heb je jouw online werkplek altijd bij de hand.

Veel gestelde vragen over zakelijke telefonie

Kan ik zelf ook aanpassingen maken aan mijn telefonie-omgeving?2022-02-07T10:02:28+02:00

Ja, je krijgt toegang tot een persoonlijke beheerdersomgeving. In deze omgeving kun je onder andere zelf de openingstijden aanpassen, voicemails afluisteren en gesprekken terugluisteren.

Kan ik mijn huidige telefoonnummer behouden?2022-02-07T10:01:56+02:00

Ja, dat kan! Door middel van nummerportering nemen wij het nummer over van jouw oude provider. Daarnaast zeggen wij de oude dienst voor je op. Zo zit je geen moment zonder telefoonnummer en blijf je bereikbaar voor jouw klanten.

Betaal ik los voor extra functionaliteiten?2022-01-28T14:13:23+02:00

Nee, het maandbedrag is inclusief alle opties die Clearvox te bieden heeft. Er zijn geen verborgen kosten.

Wat betekent “VoIP” eigenlijk?2022-10-07T08:57:51+02:00

VoIP is de afkorting voor Voice over IP. Letterlijk vertaald betekent dit “bellen over internet”. Door te bellen over internet zijn de gesprekken kraakhelder en ben je niet plaatsgebonden om uit te bellen met jouw vertrouwde vaste telefoonnummer.

Hoe gaat de overstap in zijn werk?2022-01-21T15:42:07+02:00

Voorafgaand aan de overstap nemen wij contact op met de huidige provider om er zeker van te zijn dat de verbinding contractvrij is. Is dit het geval, dan maken wij parallel aan de huidige verbinding de nieuwe omgeving gereed. Als alles klaar staat porteren wij het telefoonnummer. Je zit geen seconde zonder telefonie en blijft bereikbaar voor jouw klanten.

Kan ik mijn huidige toestellen behouden?2022-02-05T15:28:37+02:00

In de meeste gevallen kunnen de huidige toestellen in bedrijf blijven. Mocht dit niet het geval zijn kunnen wij toestellen van Gigaset en Yealink uitleveren. Wil je helemaal geen telefoon meer op uw bureau, dan kun je ook bellen met de softphone die wij installeren op jouw pc, Mac of smartphone.

Andere diensten van Daan Computerservice

Met Microsoft 365 kunnen jij en jouw medewerkers overal werken, altijd en op elk apparaat.

Een goed functionerende internetverbinding en essentieel voor je ICT-infrastructuur.

Het essentieel om een snelle, stabiele en veilige Wi-Fi verbinding te hebben voor de dagelijkse werkzaamheden.

Ga naar de bovenkant