Hallo! Wij zijn Daan Computerservice.

Hallo! Wij zijn Daan Computerservice.

ICT Bedrijf Goes

Is jouw bedrijf gevestigd in Goes en ben op zoek naar een ICT-bedrijf die jouw bedrijf helpt bij het beheren van de ICT-systemen? Bij Daan Computerservice ben je aan het juiste adres voor van ICT-ondersteuningMicrosoft 365VoIP TelefonieInternetWebsitesReserveringsystemen en Webshops.

Hallo! Wij zijn Daan Computerservice.

Jouw partner in

ICT Bedrijf

Bergen op Zoom

Op zoek naar een ICT bedrijf in Bergen op Zoom die ervoor zorgt dat alles doet wat het moet doen?

Wij kunnen als jouw partner jou voorzien van ICT ondersteuningMicrosoft 365VoIP TelefonieInternetWebsitesReserveringsystemen en Webshops.

Kortom; wij zetten jouw onderneming online op de kaart, helpen je aan het moderne werken en zorgen samen voor groei.

Voor alle ICT-vraagstukken één aanspreekpunt. Naar welke oplossing ben jij op zoek?

ICT beheer dichtbij Goes

Daan Computers is jouw ICT bedrijf in de buurt van Goes.
Wij zijn een Full-service ICT bedrijf. Dit wilt zeggen dat voor alle ICT-vraagstukken wij je enige aanspreekpunt zijn.

Wij zorgen voor de inrichting, beheer, onderhoud en support. Samen zorgen wij ervoor dat het maximale uit de ICT oplossingen worden gehaald. Naar welke ICT oplossing ben jij op zoek?

Extern ICT beheer in Goes

Een veilige en betrouwbare werkomgeving is de motor van je bedrijf of organisatie.
De informatiestromen die lopen via de ICT infrastructuur zijn van essentieel belang. Ongeacht in welke sector jouw bedrijf thuishoort. Het is dus belangrijk om je ICT omgeving en vraagstukken onder te brengen bij een professionele organisatie die dit voor jou oppakt. Op deze manier kan je werken wanneer en waar je wilt.

Met onze oplossingen haal je deze professionele kennis in huis. Vandaar dat wij graag jouw externe ICT beheerders zijn. Al het beheer, onderhoud en service aan de eindgebruiker. Voor alle ICT-vraagstukken één aanspreekpunt.

Een ICT bedrijf bij jou in de buurt

Doen waar je goed in bent. Dat is waar wij voor staan. Dit geld niet alleen voor ons, maar natuurlijk ook voor jou. Wij nemen de zorgen rondom ICT op ons. Dan kan jij blijven doen waar jullie goed in zijn. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare werkomgeving, onderweg en op kantoor.

Zo zorgen wij samen voor groei.

Werken in de cloud met Microsoft 365

Met Microsoft 365 kunnen jij en jouw medewerkers overal werken, altijd en op elk apparaat. Altijd up-to-date.

Lees meer >

Zakelijke internetverbinding via onder andere glasvezel

Zonder een betrouwbare internetverbinding zijn ook de diensten die daarover lopen niet optimaal te gebruiken.

Lees meer >

Telefonie & (gepersonaliseerde) VoIP

Altijd en overal bereikbaar zijn op het vaste telefoonnummer, dat is wat Clearvox kan betekenen voor jouw organisatie.

Lees meer >

Websites, WordPress &

E-commerce

Lees meer over onze mogelijkheden betreft het bouwen van jouw website of webshop.

Lees meer >

Wat klanten over ons zeggen

Sign MastersSign Masters
12:18 21 Oct 22
Verstaan precies waar er behoefte aan is in een bedrijf en weten deze wensen perfect om te zetten naar advies en uitvoering.De begeleiding in heel het proces is duidelijk, vragen worden direct beantwoord.De installatie op locatie verliep goed en was duidelijk voor heel het team.
Mike KuyperMike Kuyper
10:54 16 Sep 22
Mijn website was traag en ik kwam er maar niet achter waar het aan lag. Daan en zijn collega hebben mij prima geholpen met het versnellen van de website!
Bernard NuijtenBernard Nuijten
14:18 13 May 22
Daan Computerservice vind ik het bedrijf waar je moet zijn voor al je IT wensen.Wij zijn erg goed en snel geholpen met onze website en vermelding op internet.Door hun adviezen ben ik nu prima zichtbaar op Google.Top bedrijf.
Ronald de CromRonald de Crom
07:27 12 May 22
Persoonlijke benadering van IT. Houden wij van! Brand Matters zocht een partij die ons met kleine en grotere IT - problemen op weg kon helpen. Van implementatie van ons CRM-pakket met Office 365 tot internet wat niet optimaal functioneerde. Dat is gelukt! Dank Daan!
Benjamin DikkenBenjamin Dikken
12:29 01 Apr 22
Daan heeft ons binnen enkele minuten van een noodoplossing voorzien tijdens een storing van onze internet provider. Hierdoor was het tijdens de langdurige storing mogelijk om onze klanten gewoon te kunnen laten pinnen. 5 minuten na mijn belletje stond hij al op de stoep! Uitstekende service, keurige prijs/kwaliteit, en dus een erg vlot probleemoplossend handelen van Daan. Ik ga je zeker weer bellen, indien nodig!
js_loader

Wat kunnen wij voor jouw organisatie betekenen?