D@@N Computerservice is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

D@@N Computerservice
Versie van 24 mei 2018. (Aangepast aan de vernieuwde privacywetgeving AVG.)

Bedankt voor je bezoek aan onze website www.daancomputers.nl waar helderheid een groot goed is. Bij nadere interesse kun je hier een contactformulier invullen.

Als onderneming zijn wij verplicht je te informeren over de omgang met je persoonsgegevens. Wat ermee gebeurt, met welk doel, en hoe ze worden bewaard en beveiligd. Dat staat verwoord in deze Privacyverklaring. Deze dient beknopt, transparant, begrijpelijk en gemakkelijk toegankelijk te zijn. Die waarden liggen zo dicht bij wat wij -onder meer- willen uitstralen met onze website (eenvoudig, rijk, open, helder, verbindend), dat het vormgeven van deze verklaring zowaar plezierig was.

Uiteraard. Als je een contactformulier invult, gebruiken wij je gegevens alleen om contact met je op te nemen. Als je contact opvraagt via het contactformulier, gebruiken wij je e-mailadres en/of telefoonnummer om contact met je op te nemen. De persoonlijke toelichting die je er eventueel bij vermeldt, verlaat onze (beveiligde)mailbox niet. Over dat alles hieronder in detail meer.

Doordat je de website bezoekt, een contactformulier invult, en/of gebruik maakt van de diensten van “D@@N Computerservice”, worden je persoonsgegevens verwerkt: voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, IP-adres (het adres vanaf waar de website is bezocht, oftewel de gebruikte internetverbinding) en gegevens over je activiteiten op de website.

Om contact met je op te nemen en om de dienstverlening te kunnen uitvoeren. Wij gebruiken je naam en contactgegevens logischerwijs om contact te onderhouden. Je gegevens worden tevens om bezoekersgedrag te analyseren ter verbetering van de website.

Je gegevens worden niet verkocht aan anderen. Ze worden ook niet gebruikt om uitgebreide bezoekersprofielen samen te stellen, noch voor besluitvorming op basis van geautomatiseerde verwerkingen (dat wil zeggen, door computerprogramma’s of -systemen zonder tussenkomst van een mens).

Ja, uitsluitend als dat noodzakelijk is vanwege een wettelijke verplichting of een gerechtvaardigd belang zoals redelijke bedrijfsuitoefening:
– bank, vanwege de verwerking van betalingen
– belastingadviseur, vanwege inzage in facturen met adresgegevens
– websitehoster, voor de opslag van gegevens uit contactformulieren

– FaceBook Pixel, voor de analyse van bezoekgegevens website
– Google Analytics, voor de analyse van bezoekgegevens website
– SEO optimalisaite, zorgt dat er inzicht komt in de bezoektijden per pagina
Met deze ‘verwerkers’ zijn verwerkersovereenkomsten gesloten.

Technische en functionele cookies worden gebruikt om onze website naar behoren te laten werken en het gebruiksgemak te garanderen. Daarnaast worden via Google Analytics algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres. Met SEO optimalisatie wordt de bezoektijd per pagina bijgehouden om zo de lengte van de teksten perfect af te stemmen op de gemiddelde bezoektijden.

Een cookie is een klein en eenvoudig tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen op je computer of mobiele apparaat. Via de instellingen van je internetbrowser kun je je afmelden voor cookies (niet meer opslaan), alle eerder opgeslagen informatie verwijderen, en een melding laten geven bij verzending van een cookie. Let er wel even op dat sommige websites minder goed kunnen functioneren als je alle cookies uitschakelt. (Ook die van ons.)

Daarmee wordt bezoek- en klikgedrag op de website geanalyseerd. Die informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten en verwerkt in rapporten over het functioneren van de website. Op de websites van Google en Google Analytics vind je hun privacybeleid met meer informatie.

Dit verzamelen van gegevens gebeurt op een privacy-vriendelijke manier; het unieke klantgedeelte van het IP-adres heb ik geanonimiseerd, ‘gegevens delen’ is uitgezet, en er wordt geen gebruik gemaakt van een combinatie van andere Google-diensten met Google Analytics.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Hier hebben wij geen invloed op.

Wij nemen de bescherming van je gegevens serieus. Je gegevens worden offline op onze PC opgeslagen en online encrypted opgeslagen. Onze computer is met passende en doelmatige technische maatregelen beveiligd, en de website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat.

Niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor je gegevens worden verzameld. Er is een uitzondering: net zoals elke ondernemer zijn wij wettelijk verplicht mijn administratie, inclusief facturen met adresgegevens, zeven jaar te bewaren.

Neem contact op en wij maken het voor je in orde, uiterlijk binnen 14 (veertien) werkdagen. Mocht je er aanleiding toe zien, dan kun je bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens en/of een klacht indienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens.

Tips, vragen of feedback? Neem dan gerust contact met ons op.

D@@N Computerservice
Zuidzijde Haven 7, 4611 HA Bergen op Zoom
Noord-Brabant
06 41719283

Dank voor het lezen. Groet!
D@@N Computerservice

Download hier onze privacy verklaring in PDF.