Project: All About Kristy – Fan Webshop KRISTY SNEPVANGERS

Klant sinds: 2021
Webshop: https://www.allaboutkristy.nl

In samenwerking met All About Kristy heeft Daan Computerservice een volledige webshop gebouwd in WordPress in combinatie met WooCommerce. Inclusief informatieve pagina’s, een booking systeem waarbij tickets gekocht kunnen worden voor events en waarbij klanten hun kledingstukken kunnen personaliseren.

Focus op zo hoog mogelijke conversie
Een snelle website zorgt niet alleen voor een goede user experience maar is ook een boost kwa sales. Door de SEO optimalisatie is de webshop goed vindbaar. Bij de checkout is er een optie om nog een product die in de aanbieding is gemakkelijk toe te voegen aan je bestelling. Bij ruim 7,5% van de bestellingen zorgt dit voor een up-sale van 10 euro.

Gemakkelijk je eigen webshop beheren
Bij All About Kristy beheren ze gemakkelijk hun eigen webshop en voorraad. Via DPD is er een API koppeling gemaakt waardoor de pakketten gemakkelijk verzonden kunnen worden. Bij Mailchimp is er een enorm mailbestand in een snelle tijd opgebouwd. Binnen enkele weken waren er 1500+ mailadressen.

Over All About Kristy
All About Kristy is een assortiment van kleding en producten die door Kristy uitvoerig zijn samengesteld. De kleding wordt in samenwerking met Horka ontworpen en gestyled en uitvoerig getest op draagcomfort en kwaliteit. Via haar de eigen webshop worden de producten verkocht.

Bekijk het resultaat: https://www.allaboutkristy.nl