Project: Hotel Old Dutch

Klant sinds: 2013
Gevestigd in: Bergen op Zoom

Voor Hotel Old Dutch verzorgt Daan Computerservice het onderhoud van de website hotel-olddutch.nl. Daarnaast maakt Hotel old dutch gebruik van de cloud-werkplek via Microsoft 365. Ook het Wi-Fi netwerk voor de werknemers en gasten is verzorgd door Daan Computerservice.

Sinds 2023 heeft Daan Computerservice de nieuwe website voor Hotel Old Dutch ontwikkeld.

Naast een specifiek ontworpen webdesign, is de website voorzien van de nieuwste technieken. Zo is de website bijvoorbeeld beter toegankelijk via mobiel en tablet. Daarnaast is de website seo technisch uitstekend ingericht, waardoor deze goed vindbaar is.
  • Een custom look
  • API koppeling met Hoteliers
  • Website in 4 talen
  • Nieuwe technieken
  • Geschikt voor desktop, tablet en mobiel
  • SEO geoptimaliseerd

Over Hotel Old Dutch

Midden in het historische hart van Bergen op Zoom vindt u Hotel Old Dutch, op steenworp afstand van het NS station en de Grote Markt.

Met zijn smalle steegjes, gezellige restaurants en talrijke cafeetjes is de Grote Markt dé plek om kennis te maken met Bourgondisch Bergen op Zoom.

Old Dutch bevindt zich aan de rand van het gezellige centrum met talloze winkelstraten. Vanuit hier kunt u te voet of met de fiets genieten van al wat Bergen op Zoom te bieden heeft.

Of u nu komt voor de rijke historie van de stad, genieten van culinaire hoogstandjes, of voor de natuurlijke ambiance in de omgeving; Hotel Old Dutch is gelegen op dé meest centrale locatie om Bergen op Zoom te ontdekken.