Project: NRG Fitness

Klant sinds: 2020
Gevestigd in: Halsteren
Werknemers: 12

Daan Computerservice heeft voor NRG fitness BV het onderstaande verzorgt.

  • Hosted telefonie via Clearvox voor alle 12 medewerkers met gebruik van wachtrijen en tijdsprofielen. Daarnaast zijn alle medewerkers bereikbaar op de vaste lijn als ze thuiswerken.
  • Aanvraag, aanleg en onderhoud van het (Wi-Fi) netwerk.
  • Aanschaf en onderhoud van alle PC-systemen en het verzorgen van diverse internet IT—koppelingen tussen verschillende afdelingen
  • Cloud-werkplekken via Microsoft 365.

NRG moet je op z’n Engels uitspreken en dan zeg je: N R G = energy /ˈenə(r)dʒi/ = energie. En dat krijg je van sporten. NRG Fitness leveren sport- en spelartikelen met een flinke focus op fitnessartikelen. Zij doen dit al ruim 25 jaar en op meerdere manieren. Ze hebben een solide netwerk aan wederverkopers waar wij fijn mee samenwerken, daarnaast verkopen wij ook onze artikelen via markplaatsen als Bol.com en Amazon.

NRG fitness BV richt zich in de Benelux op het distribueren van fitness- en wellness producten uit elk segment. Door hun unieke manier van werken zijn zij in staat om een groot eisenpakket op te stellen voor leveranciers. De merken die zij vertegenwoordigen staan dan ook voor kwaliteit, service en innovatie. Met als belangrijkste oogpunt aftersales in plaats van sales voorzien zij relaties van een uitgebreide, persoonlijke benadering welke uniek is binnen deze tijd.