Project: Pollux

Klant sinds: 2018

Voor Pollux verzorgd Daan Computerservice de internetvoorzieningen, Wi-Fi en telefonieverbindingen op de locaties Nispen, Ossendrecht en Bergen op Zoom.

Gemiddeld worden deze verbindingen gebruikt door 100 werknemers.

In 2005 startten Henriëtte en Grzegorz met Pollux, een uitzendorganisatie voor personeel op de Nederlandse arbeidsmarkt. Duizenden werkzoekenden vonden sindsdien hun weg naar een baan. Werk in onder andere logistiek, productie, techniek en horeca. Van bandendistributeur tot brasserie en van metaalfabriek tot warehouse. We staan bij Pollux bekend om onze oprechte aandacht voor het welzijn van de medewerkers.

Ons vaste team van ongeveer 35 collega’s werkt verdeeld over verschillende locaties. Het hoofdkantoor van de Pollux Group vind je in Roosendaal en daarnaast hebben we diverse kantoren in Polen. Ons Poolse hoofdkantoor staat in Swidnica. Juist omdat we daar gevestigd zijn is onze slagkracht en kennis van de arbeidsmarkt uniek. Bovendien zorgen we zo voor een hoge kwaliteit aan dienstverlening, voor zowel werknemers als werkgevers. We zijn met name actief voor werkgevers in de regio’s Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Zeeland.