IT

Systemen


Bij Daan Computerservice kunt u ook terecht voor de verkoop van complete systemen, laptops en printers. Eigenlijk alles dat een scherm of een knopje heeft, is bij ons te koop.

Support


Support. Een belangrijk onderdeel waar wij in uitblinken. Komt u er even niet uit of heeft u extra ondersteuning nodig? Wij komen graag  bij u langs op kantoor of bij u thuis om u te helpen.

Back-ups


Het maken van back-ups is een vaak vergeten, maar zeer belangrijk onderdeel van uw IT-systeem. Wij bieden u de hulp met het automatisch back-uppen van uw data, zodat u niet zomaar gegevens kan verliezen bij een verkeerde klik op de muis.

Netwerken

WiFi


Home is where the WiFi automatically connects. Wilt u op kantoor of bij u thuis op het internet komen? En dit privé houden zonder dat uw gasten toegelaten kunnen worden? Wij hebben ervaringen met het aanleggen van (WiFi-) netwerken in kantoren, hotels, appartementencomplexen en in de uiterste hoekjes thuis. Wij helpen u hier dus graag bij!

E-mail Oplossingen


Met Exchange Online kunt u altijd bij uw e-mails, agenda’s, herinneringen en notities. Super handig! Ook dit kan Daan Computerservice voor u verzorgen.

Cloud oplossingen


De cloud. Dat wolkje waar al uw data op staat. Het mooie aan dat wolkje is dat uw bestanden, foto’s en andere data veilig zijn en dat u er altijd bij kunt vanaf uw telefoon, tablet, computer of mac. Zelfs met meerdere personen tegelijkertijd. Super handig als er in team gewerkt wordt!

Website

WordPress


Meer dan één derde van de websites die u bezoekt zijn gebouwd in WordPress. Dit is niet heel gek, want de mogelijkheden met WordPress zijn oneindig. Vanwege de vele mogelijkheden binnen dit programma, helpen wij u graag met het ontwikkelen van een passende website.

SEO


Search Engine Optimalisation. Heel technisch. Eigenlijk betekent het niet meer dan vindbaar zijn op Google. Meer dan de helft van de website bezoeken, komen via Google op uw website terecht. Wij zorgen ervoor dat u snel en goed vindbaar bent op Google.

Onderhoud


Onderhoud is erg belangrijk voor uw website. Dit is voor veiligheidsredenen en om de content te vernieuwen. Als de content up-to-date blijft, is dit interessanter voor uw bezoekers. Bovendien is dit ook goed voor de website SEO. Doordat de website vaak veranderd wordt komt deze hoger in Google en andere zoekmachines, waardoor u makkelijker te vinden bent op het internet.

Social Media

Up-to-date


Een social media pagina is pas goed wanneer deze up-to-date blijft. Wij zorgen ervoor dat er constant nieuwe informatie op komt te staan. Denk bijvoorbeeld aan acties, weetjes en gebeurtenissen binnen uw bedrijf. Ook blijven we in contact met de klant, door middel van het reageren op berichten en reacties. U kunt zelf tekst en beeld aanleveren, maar uiteraard kunnen wij hier ook voor zorgen.

Beeldmateriaal


Uit onderzoek is gebleken dat men beeld interessanter vindt dan alleen tekst. Dit is dus een belangrijk onderdeel voor een aantrekkelijke en goede pagina. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid tot foto- en videomateriaal voor op uw social media pagina. Op deze manier kunt u enorm veel laten zien van uw bedrijf in één oogopslag. Nikki komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Rapportage


Uit de resultaten van uw pagina kan een interne rapportage gemaakt worden over de voortgang, behaalde successen en misstappen. Zo wordt de pagina gespecialiseerder voor uw doelgroep en weten we precies wat de klant verwacht. Wij kunnen per periode een rapportage voor u maken zodat u weet welke resultaten er zijn en deze continue blijven verbeteren.