IT

Systemen


Bij Daan Computerservice kunt u ook terecht voor de verkoop van complete systemen, laptops en printers. Eigenlijk alles dat een scherm of een knopje heeft, is bij ons te koop.

Support


Support. Een belangrijk onderdeel waar wij in uitblinken. Komt u er even niet uit of heeft u extra ondersteuning nodig? Wij komen graag  bij u langs op kantoor of bij u thuis om u te helpen.

Back-ups


Het maken van back-ups is een vaak vergeten, maar zeer belangrijk onderdeel van uw IT-systeem. Wij bieden u de hulp met het automatisch back-uppen van uw data, zodat u niet zomaar gegevens kan verliezen bij een verkeerde klik op de muis.

Netwerken

WiFi


Home is where the WiFi automatically connects. Wilt u op kantoor of bij u thuis op het internet komen? En dit privé houden zonder dat uw gasten toegelaten kunnen worden? Wij hebben ervaringen met het aanleggen van (WiFi-) netwerken in kantoren, hotels, appartementencomplexen en in de uiterste hoekjes thuis. Wij helpen u hier dus graag bij!

E-mail Oplossingen


Met Exchange Online kunt u altijd bij uw e-mails, agenda’s, herinneringen en notities. Super handig! Ook dit kan Daan Computerservice voor u verzorgen.

Cloud oplossingen


De cloud. Dat wolkje waar al uw data op staat. Het mooie aan dat wolkje is dat uw bestanden, foto’s en andere data veilig zijn en dat u er altijd bij kunt vanaf uw telefoon, tablet, computer of mac. Zelfs met meerdere personen tegelijkertijd. Super handig als er in team gewerkt wordt!

Website

WordPress


Meer dan één derde van de websites die u bezoekt zijn gebouwd in WordPress. Dit is niet heel gek, want de mogelijkheden met WordPress zijn oneindig. Vanwege de vele mogelijkheden binnen dit programma, helpen wij u graag met het ontwikkelen van een passende website.

SEO


Search Engine Optimalisation. Heel technisch. Eigenlijk betekent het niet meer dan vindbaar zijn op Google. Meer dan de helft van de website bezoeken, komen via Google op uw website terecht. Wij zorgen ervoor dat u snel en goed vindbaar bent op Google.

Onderhoud


Onderhoud is erg belangrijk voor uw website. Dit is voor veiligheidsredenen en om de content te vernieuwen. Als de content up-to-date blijft, is dit interessanter voor uw bezoekers. Bovendien is dit ook goed voor de website SEO. Doordat de website vaak veranderd wordt komt deze hoger in Google en andere zoekmachines, waardoor u makkelijker te vinden bent op het internet.

Telefonie

VoIP


VoIP is een afkoring voor Voice over IP, oftewel bellen over het internet. De voordelen van VoIP zijn onder andere dat u uw vaste telefoonnummer ook mobiel kan ontvangen, de kwaliteit van de gesprekken beter is dan bij een analoge lijn en dat de belkosten in het abonnement zijn inbegrepen, ongeacht dit gesprekken zijn binnen Nederland of in de gehele EU.

Gepersonaliseerd


Door gebruik te maken van VoIP heeft u de beschikking over een keuzemenu, wachtrij, gepersonaliseerd welkomtbericht, en een voicemail. Door gebruik te maken van een keuzemenu komen uw klanten direct bij de juiste medewerker terecht. Met behulp van een wachtrij en/of een voicemail mist u nooit meer een gesprek. De voicemail kunt u ook via uw mobiele telefoon of via het portal beluisteren 😉 Wel zo handig!

Meerdere gesprekken tegelijkertijd


Nooit meer een “tuut, tuut, tuut” als u in gesprek bent. Als u in gesprek bent worden uw klanten in de wachtrij geplaatst of gaat een van de andere telefoons af. Ook als u onderweg bent!