Website laten maken Roosendaal2023-06-05T14:23:19+02:00

Hallo! Wij zijn Daan Computerservice.

Jouw partner in

Website laten maken Roosendaal

Wij bouwen jouw professionele website, maken een goed doordacht webdesign, ontzorgen en denken met je mee.

Benieuwd waarom wij de perfecte partner zijn voor jouw bedrijf of organisatie? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Hallo! Wij zijn Daan Computerservice.

Hallo! Wij zijn Daan Computerservice.

Website laten maken
Roosendaal

Wij bouwen jouw professionele website, maken een goed doordacht webdesign, ontzorgen en denken met je mee.

Benieuwd waarom wij de perfecte partner zijn voor jouw bedrijf of organisatie? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Een nieuwe website laten maken in Roosendaal, hoe gaat dat?

Een goede website is tegenwoordig meer dan je online visitekaartje. De website is de eerste indruk waar nieuwe potentiële klanten je beoordelen. Een professionele website is dus onmisbaar. Wat is volgens ons een goede website? Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons op nummer 1. Daarnaast is het belangrijk dat jouw verhaal verteld wordt en dat bezoekers nieuwe klanten worden. Is het tijd voor een nieuwe website? Kom met ons sparren en weet snel wanneer jouw nieuwe website live staat.

Wij bouwen je website in WordPress. WordPress is een CMS (Content Management System). WordPress is dus de basis van jouw nieuwe website.
In de afgelopen 7 jaar hebben wij veel expertise ontwikkeld rondom WordPress. Dit zorgt ervoor dat wij niet vaak voor verrassingen staan.

Wij kiezen voor WordPress omdat dit het grootste CMS is van de wereld. In combinatie met onze expertise wil dit dus zeggen dat er geen beperkingen zijn.

WordPress websites kennen eigenlijk geen limieten. Er zijn ongekend veel mogelijkheden. Zo is het zoekmachine vriendelijk, responsive mobiele websites, hoge performance, gebruik op ieder apparaat, hoge veiligheid, krachtig mediabeheer, eenvoudig en toegankelijk.

Een professionele website laten maken in de buurt van Roosendaal

Wij bouwen een compleet nieuwe professionele website voor je. Of kan je huidige website een stevige upgrade gebruiken? Wij staan voor je klaar. Wij zijn ervaren en specialistisch en helpen je graag met het realiseren van een website die volledig aan je wensen voldoet. Of je nou al een beeld van wat je online wilt hebben of nog compleet blanco bent.

Wij gaan graag in gesprek om samen te sparren. Het streven is het gezamenlijke doel behalen, namelijk een website waar jij en natuurlijk wij trots op kunnen zijn.

Jouw website wordt ontwikkeld met focus op rendement. Of het om een webshop gaat waar omzet belangrijk is of een website waar jij je business online bekend maakt. Op de achtergrond zijn wij altijd bezig jouw conversie in de gaten te houden. Wij denken met jou mee en komen met ideeën.

Wij bouwen websites met enorm veel passie. Benieuwd wanneer jouw nieuwe website of webshop live kan staan? Neem gerust contact met ons op.

Lees meer over onze mogelijkheden betreft het bouwen van jouw website.

Veel gestelde vragen over het laten maken van een website.

Wat zijn de kosten voor een website laten maken?2023-02-09T16:26:08+02:00

De kosten van het laten maken van een website is afhankelijk van je wensen en budget. Voor de meeste ondernemers die een standaard website willen is een budget van €999 tot €1.500 de passende keuze. Ondernemers die meer willen dan een standaard website komen in aanmerking voor een website op maat. Dit geld ook voor ondernemers die op zoek zijn naar een webshop. Na een persoonlijk kennismakingsgesprek ontvang je offerte op maat.

Hoelang duurt het om een website te laten maken?2023-02-09T15:18:12+02:00

Uit ervaring duurt het ongeveer 3 tot 6 weken om een nieuwe website door ons te laten maken. In het kennismakingsgesprek kijken wij naar je wensen en kunnen wij al een duidelijke planning maken. Hou er wel rekening mee dat het traject samen doorlopen wordt. Jouw medewerking is dus van belang. Heb je een website met spoed nodig? Neem dan direct contact met ons op zodat we gezamenlijk kunnen kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Wie schrijft de tekst voor de website?2023-02-09T15:25:50+02:00

Jij bent de gene die alle teksten aanlevert voor de nieuwe website. Uiteindelijk ben jij de expert van je bedrijf of organisatie. Natuurlijk bieden wij hulp. Binnen ons team hebben wij een tekstschrijver die je kan helpen met het opschonen of schrijven van originele en leuke teksten.

Kan ik zelf teksten aanpassen of toevoegen aan mijn website?2023-02-09T15:29:11+02:00

Ja! Al onze websites zijn toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Je kan dus zelf de teksten en afbeeldingen aanpassen. Natuurlijk staan wij klaar om te helpen. Ook willen wij ook de aanpassingen voor je doen.

Kunnen jullie zorgen dat mijn website hoger komt in Google?2023-02-09T15:40:53+02:00

Ja, wij kunnen je website hoger laten scoren in Google en andere zoekmachines. Hiervoor bieden wij SEO optimalisatie aan. Dit wilt zeggen dat wij Google helpen jouw website te vinden. Wanneer de basis goed is kunnen we een stapje verder gaan door maandelijks aan de slag te gaan om je website beter vindbaar te maken.

Doen jullie ook aan snelheid optimalisatie?2023-02-09T15:44:02+02:00

Ja, alle websites die wij leveren zijn snel en blijven snel. Heb je een website die niet door ons gebouwd is en die langzaam is? Twijfel niet en neem contact met ons op, dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Lees hier meer over onze hosting.

Is mijn website ook geoptimaliseerd voor mobiel en tablet?2023-02-09T15:46:08+02:00

Jazeker, we optimaliseren al onze websites en webshops voor elk schermformaat. Sterker nog, dit is voor ons vanzelfsprekend. Uit ervaring blijkt dat meer dan de helft van de website bezoekers mobiele gebruikers zijn.

Bieden jullie een websitehosting en een domeinnaam aan?2023-02-09T15:53:11+02:00

Ja, wij bieden websitehosting en domeinnamen aan. Ook als je de website niet door ons heeft laten maken of wilt laten maken. Ook enkel een domeinnaam laten registreren kan. Onze hosting is in samenwerking met de nummer 1 speler van Nederland. Wat is hier fijn aan? Jouw website, applicatie of webshop is altijd op een Nederlandse server gehost op verschillende locaties. Wij zorgen ervoor dat jouw website, applicatie of webshop 24/7 in de gaten wordt gemonitord. Door meerdere male per dag back-ups te draaien hoef jij je nooit zorgen te maken. Bij ons is jouw website altijd snel, up-to-date en online.

Over Daan Computerservice2023-02-09T15:54:46+02:00

Wij zijn Daan Computerservice. Een digitale partner die iedere dag vol passie het verschil wilt maken. Wij zijn jong, ambitieus, gefocust op resultaat en erg gezellig. Voor alle IT-vraagstukken één aanspreekpunt. Naar welke oplossing ben jij op zoek?

Als jouw partner voorzien we jou van ICT ondersteuning – Microsoft 365 – VoIP Telefonie – Internet – Websites – Reserveringsystemen en Webshops. Kortom; wij zetten jouw onderneming online op de kaart, helpen je aan het moderne werken en zorgen samen voor groei.
Elke dag werken wij met plezier en denken wij mee met onze klanten. Ons doel is bedrijven laten groeien. Wij zijn jouw vaste partner op het gebied van Zakelijke IT, internet, VoIP telefonie, websites & E-commerce. Neem hieronder een kijkje hoe wij werken. Onze deur staat altijd open. Kom gerust langs voor een kop koffie ☕ of op onze vrijdagmiddag borrel 🍺.

We create amazing digital products

Daan Computerservice

Over ons

Een ICT-bedrijf uit Bergen op Zoom dat zichtzelf iedere dag opnieuw inzet om jou te voorzien van de beste oplossing in een digitale wereld. Ons team helpt dagelijks nieuwe en bestaande klanten op het gebied van ICT-ondersteuning, onderhoud van cloud-werkplekken via Microsoft 365, het aanleggen en realiseren van internet- en telefonieverbindingen en het bouwen en onderhouden van websites en webshops.

Wat klanten over ons te zeggen hebben

Sign MastersSign Masters
12:18 21 Oct 22
Verstaan precies waar er behoefte aan is in een bedrijf en weten deze wensen perfect om te zetten naar advies en uitvoering.De begeleiding in heel het proces is duidelijk, vragen worden direct beantwoord.De installatie op locatie verliep goed en was duidelijk voor heel het team.
Mike KuyperMike Kuyper
10:54 16 Sep 22
Mijn website was traag en ik kwam er maar niet achter waar het aan lag. Daan en zijn collega hebben mij prima geholpen met het versnellen van de website!
Bernard NuijtenBernard Nuijten
14:18 13 May 22
Daan Computerservice vind ik het bedrijf waar je moet zijn voor al je IT wensen.Wij zijn erg goed en snel geholpen met onze website en vermelding op internet.Door hun adviezen ben ik nu prima zichtbaar op Google.Top bedrijf.
Ronald de CromRonald de Crom
07:27 12 May 22
Persoonlijke benadering van IT. Houden wij van! Brand Matters zocht een partij die ons met kleine en grotere IT - problemen op weg kon helpen. Van implementatie van ons CRM-pakket met Office 365 tot internet wat niet optimaal functioneerde. Dat is gelukt! Dank Daan!
Benjamin DikkenBenjamin Dikken
12:29 01 Apr 22
Daan heeft ons binnen enkele minuten van een noodoplossing voorzien tijdens een storing van onze internet provider. Hierdoor was het tijdens de langdurige storing mogelijk om onze klanten gewoon te kunnen laten pinnen. 5 minuten na mijn belletje stond hij al op de stoep! Uitstekende service, keurige prijs/kwaliteit, en dus een erg vlot probleemoplossend handelen van Daan. Ik ga je zeker weer bellen, indien nodig!
js_loader

Andere diensten van Daan Computerservice

Een goed functionerende internetverbinding en essentieel voor je ICT-infrastructuur.

Met de zakelijke telefonieoplossing van Clearvox heb je meer dan enkel een zakelijke telefonieoplossing.

Met Microsoft 365 kunnen jij en jouw medewerkers overal werken, altijd en op elk apparaat.

Kom gewoon bij ons langs

🚀 Leuk project?
Let us know
0164 – 726 660
info@daancomputers.nl

Gezellig op gesprek?
Kom gewoon langs
Prins Bernhardlaan 64, 4615 BD Bergen op Zoom

🧯Direct support nodig?
Wij staan voor je klaar
0164 – 726 661

Ga naar de bovenkant