WooCommerce Webshop laten maken in regio Breda

WooCommerce webshop

WooCommerde webshop laten maken in Breda. WooCommerce is samen met WordPress de basis van jouw webshop.

Waarom wij kiezen voor WooCommerce als E-Commerce platform

Ongeveer 30% van alle websites draaien op WordPress. Dit komt omdat WordPress erg uitgebreid is en er bijna geen beperkingen zijn. WooCommerde is een uitbreiding op WordPress. Daarom ontwikkelen wij onze webshops op basis van dit gemakkelijke en betrouwbare systeem.

Een webshop volledig op maat

Dankzij de uitbreidbaarheid van WooCommerce betekent dit een webshop op maat. WooCommerce heeft verschillende integratie mogelijkheden (denk aan iDeal, PayPal, Apple Pay, Google Pay, DHL, PostNL, DPD en Sendcloud). Er zijn een hoop thema’s die wij samen met jou regelen voor je aan de slag kan.
Denk bijvoorbeeld aan logistiek, betalingen, keurmerken, klantenservice, Nederlandse en Europese richtlijnen, marketing en productinventarisatie. Wij adviseren en begeleiden je graag bij het inrichten van jouw webshop.

Gemakkelijk en veilig betalen binnen jouw webshop

De meeste online bezoekers haken af bij het afrekenproces of het winkelmandje. Daarom is het erg belangrijk om het volledige bestel- en betaalproces en online winkelervaring op orde te hebben.

Meer dan 70% van de mensen bestelt dagelijks online goederen. Hierdoor zijn verwachtingen hoog en zijn we vele betalingsmogelijkheden gewend. Door jouw webshop te koppelen aan Mollie zorgen wij ervoor dat betalen binnen jouw webshop enorm gemakkelijk is.

Hoe komt mijn product snel en veilig bij de klant?

Wanneer er een bestelling binnen komt moet je aan de slag. Hoe zorg je ervoor dat je product ook daadwerkelijk snel en veilig bij de klant komt? Wij kiezen samen met jou de juiste pakketdistributeur die bij jou past. Heb je er meerdere nodig? Dan is dit geen enkel probleem. We bepalen samen wanneer je wilt dat het pakket binnen is en hoe het zit met verzendkosten. Kortom, door middel van onze slimme tools zorgen wij ervoor dat het verzenden van jouw producten snel en gemakkelijk wordt.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wij zijn Daan Computerservice. Als jouw partner voorzien we jou van ICT ondersteuning – Microsoft 365 – VoIP Telefonie – Internet – Websites – Reserveringsystemen en Webshops. Kortom; wij zetten jouw onderneming online op de kaart, helpen je aan het moderne werken en zorgen samen voor groei.
Voor alle IT-vraagstukken één aanspreekpunt. Naar welke oplossing ben jij op zoek?

Maak vrijblijvend een afspraak

Wij zijn Daan Computerservice. Een digitale partner die iedere dag vol passie het verschil wilt maken. Wij zijn jong, ambitieus, gefocust op resultaat en erg gezellig. Voor alle IT-vraagstukken één aanspreekpunt. Naar welke oplossing ben jij op zoek?

Andere diensten van Daan Computerservice

Jouw webshop als online business. Wij denken actief met je mee en regelen alle praktische zaken.

Wij bouwen jouw website, zorgen voor onderhoud, denken met je mee, zorgen voor een hosting en goed doordacht webdesign.